Gästbok

Högstadielärare

F.d. elev | 29.09.2016

Vårterminen 1967 fick jag i sjunde klass på högstadiet i Torsby. Då fick jag en fantastisk lärare i engelska som hette Kjell-Åke Forsgren. De kunskaper jag fick den terminen levde jag på resten av högstadiet och hela gymnasiet! Tyvärr blev det bara en termin och jag har ibland tänkt på hur det kunde ha gestaltat sig om terminerna blivit flera, då språken var mina bästa ämnen. Nu snart 50 år senare bleknar minnena men länge mindes jag specifika detaljer som jag lärde mig.
Efter gymnasiet flyttade jag från Värmland men vissa lärare minns man som bekant hela livet!

Sv:Högstadielärare

Kjell-Åke Forsgren | 27.11.2016

Stort och varmt tack för dina vänliga ord som överraskade mig storligen och naturligtvis gjorde mig oerhört glad! Jo, jag kommer ihåg att det var mycket roligt att undervisa på högstadiet och att jag trivdes mycket bra med er. Kan nämna att jag fortfarande har kontakt med Anita och Arne Vannevik (Arne var ju studierektor då). De var faktiskt här och hälsade på oss tidigare i år. Ursäkta att mitt svar dröjt, men besöksfrekvensen på sidan är lindrigt uttryckt låg så jag har själv inte varit inne och kollat på ett bra tag.

Österrike-Sverige

Kurt Bäckström | 22.11.2014

Grattis till hemsidan som säkert kommer att bli besökt av många. Tack för ditt engagemang i samarbetet mellan Österrike och Högskolan i Skövde där du på nittiotalet var prefekt för språken. Ditt stöd för uppbyggnaden av Centrum för Österrikestudier och verksamheten där var betydelsefullt.
Tack även för god vänskap som bevarats genom åren.

Sv:Österrike-Sverige

Kjell-Åke Forsgren | 24.11.2014

Tack Kurt! Det var du som drog det tunga lasset på ett synnerligen förtjänstfullt sätt när det gällde Österrikecentrum. Det var en oförglömlig tid! Gläder mig också åt bevarad vänskap och fortsatt kontakt.

Ny kommentar